Kalfsvlees heeft kwaliteiten om van te watertanden. Het is mals en het heeft een fijne smaak. Dit vlees vraagt om toevoeging van zachte, lichte sauzen en kruiden. Bovendien heeft kalfsvlees een laag vet gehalte. Kalfsvlees heeft doorgaans een korte bereidingstijd nodig en staat dus snel op tafel.
Van uw Keurslager mag u altijd iets meer verwachten. Daarom hebben wij varkensvlees op de kaart staan met een Beter Leven Keurmerk, bekend om zijn uitstekende vleeseigenschappen. Onze varkens zetten meer vlees aan dan andere varkenssoorten en heeft een laag vetgehalte. Het vlees heeft ook een fijnere structuur.
Kip- en kalkoenvlees zijn verrassend veelzijdige stukjes vlees, die op diverse manieren bereid en gecombineerd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan filet, kipkarbonades, kalkoenhaas of schnitzels. Bovendien zijn diverse delen van kip en kalkoen mager en snel te bereiden. En voor wie geen zin heeft om lekker te kokkerellen, hebben we verschillende kipdelen alvast gegrild!
Lamsvlees is mager en heeft een mooie eigen smaak. Lamsvlees is perfect te combineren met vele verse ingrediënten. Veelgebruikte kruiden zijn tijm, marjolein en oregano. Je kunt het grillen, braden of stoven. Ook eenvoudig klaargemaakt, is lamsvlees heerlijk van smaak, dus zowel de professionele als de amateurkok kan het met plezier bereiden.
In onze worstmakerij maken wij de lekkerste vleewaren. Dit gaat op ambachtelijke wijze, volgens de originele recepturen. Dus geen kunstmatige toevoegingen, maar producten met een eigen smaak. Natuurlijk hebben wij ook buitenlandse specialiteiten in huis. Meer dan genoeg inspiratie voor een heerlijk belegd broodje.
Uit eigen worstmakerij
100% van de vleeswaren wordt op ambachtelijke wijze in onze eigen worstmakerij, volgens originele recepturen gemaakt. Geen smaakvervlakking door kunstmatige toevoegingen, maar producten met een eigen smaak!! (zo is er elk seizoen onze eigen seizoensham en vele andere unieke specialiteiten).