Winter Barbecue Fingerfood Style

- Luxe opgemaakte salade’s
- Stokbrood met huisgemaakte kruidenboter, pesto en tapenade
- Diverse sausjes
- Huisgemaakte rauwkost

Moink Balls (gehaktballetjes van rundergehakt met ontbijtspek)
Mini burger (met kleine broodjes om een broodje hamburger te maken)
Visje aan een stokje (stokje met 2 gemarineerde gamba’s en een sud ‘sol tomaatje)
Mini souvlaki (varkenshaas medaillon omwikkeld met ontbijtspek)
French chicken (kippendij in een franse marinade en omwikkeld met katenspek)
Three on a stick (stokje met drie verschillende, gemarineerde stukjes vlees)
Chicken wings (gemarineerd in een licht/zoetige marinade)
Kippendijsaté in een bakkie (gepresenteerd in een bakje satésaus)
langzaam op te warmen in de barbecue, met prikkertjes en lekker om de stokbrood me in te dippen
Blokje van zalmfilet op een klein bedje van groente en een romig toefje

(vele kleine fingerfood hapjes)

€ 26,50 per persoon
(vanaf 10 personen)

Jellema, Keurslager

Van Echtenstraat 4
7891LM Klazienaveen
0591312624
0591318078

Openingstijden

maandag 08:00 - 17:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 07:30 - 16:00
zondag Gesloten

Jellema, keurslager

Valkenveld 46
7827HC Emmen
0591632142
0591318078
maandag Gesloten
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:00
zondag Gesloten